Колеги турбото ми загина дайте някакви съвети. Ще съм ви благодарен!!!!
Известие
Collapse
No announcement yet.
турбо за 2.4/136к.с.
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от nvladev Покажи съобщениеКолеги турбото ми загина дайте някакви съвети. Ще съм ви благодарен!!!!
-
Първоначално публикувано от nvladev Покажи съобщениеДайте съвет колеги!Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05
Comment
-
Първоначално публикувано от nvladev Покажи съобщениеКолеги турбото ми загина дайте някакви съвети. Ще съм ви благодарен!!!!
Но ти сигурен ли си, че е турбото? Може да са турбо-пътища (спукан маркуч), може да е умрял дебитомер и т.н. При всички случаи иди при Бобо в Екстрийм Тунинг: http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=9045Last edited by Коки; d.m.y г., 15:09.
Comment
-
Първоначално публикувано от Flame Покажи съобщениеЗдравей колега,в Екстрийм тунинг рециклират турбини за 750 лв.
1. Турбините не ги рециклират в сервиза, а ги носят другаде;
2. Турбината се рециклира само ако е възможно - зависи каква е повредата;
3. Цената на ремонта може да варира според вида на повредата и модела на турбината - на 140 и 150-коньовите турбината е с променлива геометрия, а тази на 136-коньовите - не е;
4. Въпреки, че моята турбина я направиха точно за 750 лв преди 13 месеца, не е ясно каква ще е цената днес.
Comment
-
Благодаря Ви за отзивчивостта по големия в момента проблем за мен. Проучих хиляда варианта и в повечето случаи казват, че за този мотор /2.4jtd/136к.с./ варианта е нова. Големите фирми в София занимаващи се с турбокомпресори казват, че не рециклират този вариант на турбината, а нова е от 1800- 2000 лв. Ако някой може да помогне с някаква отстъпка в някой магазин ще го черпя многоооооо..........Alfa Romeo 166 2.4 JTD /99/
Comment
-
Първоначално публикувано от nvladev Покажи съобщениеГолемите фирми в София занимаващи се с турбокомпресори казват, че не рециклират този вариант на турбината
Comment
-
Първоначално публикувано от nvladev Покажи съобщение...Проучих хиляда варианта и в повечето случаи казват, че за този мотор /2.4jtd/136к.с./ варианта е нова...
1. Никой не разбира повече от тия мотори повече от него;
2. Може да не е турбина, а той най-добре ще разбере какво е точно;
3. Има си място, където дава турбините за рециклиране.
Comment
Comment